Københavns Kommunes logo

Donationer

Hvis du har ting eller tøj du gerne vil donere, tager vi gerne imod det i BIXEN eller Welcome House.

Donation af ting eller tøj til BIXEN

BIXEN er en gratis genbrugsbutik, der giver brugerne af Welcome House mulighed for selv at finde tøj og andre nyttige ting til hverdagen, når de flytter til den private indkvartering ved Welcome House eller i egen lejlighed i København.

Brugere af Welcome House indgår selv i holdet af frivillige, der skaber en uformel, hyggelig og værdig ramme for brugen af BIXEN.

Har du noget, du gerne vil donere, som er i fin stand og fungerer? Så skal du følge med i BIXEN's Facebookgruppe. Det er nemlig her: 

  • du løbende kan følge med i, hvad vi mangler af tøj og ting.
  • du skal lave en aftale om, hvornår du komme forbi med dine ting.

Du kan altså ikke komme forbi med ting til BIXEN uden en aftale. Som udgangspunkt har BIXEN har heller ikke mulighed for at hente ting hos dig, så du skal selv kunne fragte tingene til Ottiliavej efter aftale med os.

Donation til Welcome House

Hvis du gerne vil donere til Welcome House, skal din donation ske gennem denne kontaktformular.

Man skal selv aflevere sin donation efter aftale og vi modtager i modsætning til BIXEN kun donationer som bruges til fælles aktiviteter i Welcome House. Derfor modtager vi som udgangspunkt ikke donationer som tøj og sko, men fx symaskiner, skriveredskaber, krea-ting, legetøj til fællesbrug, yogamåtter, bolde osv.